Патрульні поліцейські збили дрон "Шахід" над Києвом (ВІДЕО)

На збитому безпілотнику знайшли напис "За Бєлгород"

Столичні патрульні поліцейські збили один з дронів "Шахід", що атакував Київ. Про це розповів радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають "Коментарі".

За його словами, кілька правоохоронців відкрили вогонь по ударному безпілотнику та не дали йому дістатися цілі.

"Вони стояли поряд, неподалеку від місця підльоту "шахідів", і просто зі своїх автоматів, пістолетів відкрили вогонь. Це наші патрульні поліцейські і представник однієї з наших спецслужб", — сказав Геращенко.

Про збиття дрону-камікадзе над Києвом розповів один з правоохоронців: "Почули, що летить. Ми діяли у складі екіпажу, у складі команди. Наша дівчина побачила, звідки летить. Визначили ціль. Він летів в сторону Кудряшова. Відкрили вогонь. Після цього побачили, що він різко змінив траєкторію та у 50 метрах від нас вибухнув".

На уламках збитого дрону-камікадзе правоохоронці побачили напис "За Бєлгород". Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко наголосив, що "шахіди" можна збивати з автоматичної або мисливської зброї. Зокрема, це можуть робити мисливці та власники вогнепальної зброї, якщо побачать ворожий безпилотник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що по Києву сьогодні, 17 жовтня, зафіксовано чотири влучання дронів-камікадзе. Внаслідок атаки ворожих безпілотників в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. З обстріляного будинку в центрі столиці вже врятували 18 людей. Під завалами ще залишаються люди. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Її вже локалізовано. Від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Євген

18 жовтня 2022, 07:14

Копи красавчики, а Геращенко - ніт

виктор

18 жовтня 2022, 06:57

а какая заслуга в этом тоси

виктор

18 жовтня 2022, 06:26

уберите тосю

Владлен.

17 жовтня 2022, 12:24

Шкода що корпус не сталевий. Викувати з такого доброго ножа і різати ним ссучі горлянких орків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися