Арестович заявив, що Росія може знову атакувати Київ до Нового року: подробиці

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що російські окупанти знову можуть атакувати українську столицю до Нового року

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що російські окупанти знову можуть атакувати українську столицю до Нового року. Про це стало відомо з його коментаря, який він дав у розмові із блогером Марком Фейгіним.

За його словами, російський диктатор Володимир Путін може бути вирішений на новий наступ на Київ, проте відбутися це може ближче до Нового року, оскільки в Білорусі немає готового ударного угруповання.

Він зазначив, що зараз це угруповання створюється і за певних умов може атакувати Київ. Арестович заявив, що столицю окупанти захопити не зможуть, але створять певні проблеми Збройним Силам України, ймовірність повторного нападу – 50/50.

Нагадаємо, що з секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов заявив, що Білорусь отримає відповідь у разі нового вторгнення в Україну з її території. Про це стало відомо з його інтерв'ю, яке він дав виданню "Сьогодні".

За його словами, Україна розуміє, що російський диктатор Володимир Путін постійно тисне на Олександра Лукашенка, щоб той розпочав агресію з боку Білорусі.

Він зазначив, що вторгнення Білорусі малоймовірне, проте за такого сценарію вона отримає таку відповідь, на яку ніхто не розраховував.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися