На проспекті Бандери в Києві з'являться велодоріжки

Проспект Бандери обладнають велодоріжками і тротуарами з тактильними смугами

Стартував другий етап реконструкції проспекту Степана Бандери. Про це повідомляє "Вечірній Київ". Після завершення капітального ремонту ділянки між Північним мостом і вул. Оболонським, роботи почали в наступній частині дороги на Степана Бандери. Ділянку планують відремонтувати до 20 жовтня. На даному етапі робіт проводять фрезерування асфальтового покриття на ділянці між вул. Олени Теліги та залізничною станцією "Зеніт".

"Під час ремонту оновимо систему зливової каналізації і постелим сучасне асфальтове покриття. Також побудуємо велодоріжки і тротуари з тактильними смугами", - повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Валентин Осипов.

Як повідомляв портал "Коментарі", Кияни запропонували перейменувати проспект Степана Бандери в Оболонському районі. відповідну   петицію опублікували на сайті Київради.

Проспект Бандери запропонували перейменувати на ім'я недавно померлого академіка Бориса Патона. Автор петиції позначив, що це увічнить пам'ять Патона. Для розгляду петиції вона повинна набрати 10000 голосів протягом 90 днів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися