Кияни отримуватимуть сповіщення про погіршення якості повітря

Користувачі застосунку «Київ Цифровий» зможуть отримувати сповіщення у разі погіршення якості повітря

Користувачі "Київ Цифровий" можуть підписатися на сповіщення про високий рівень забрудненості повітря у Києві. Про це повідомив заступник міського голови Петро Оленич, - пише Київська міська рада.

Мешканці Києва отримуватимуть повідомлення у разі, якщо індекс якості повітря у всьому місті відповідатиме значенню "високий рівень забрудненості" – тобто становитиме 75 і вище.

"Цей сервіс передусім буде корисним для батьків маленьких дітей, людей зі слабким здоров’ям та осіб похилого віку. У випадку отримання повідомлення про погіршення стану повітря в Києві, буде варто відкласти довгі прогулянки та відмовитися від фізичних навантажень", – зазначив начальник Управління екології та природних ресурсів Олександр Возний.

Нагадуємо, що у Києві запрацював чат-бот, що повідомляє про відключення світлаЩоб мешканці Києва змогли отримувати інформацію щодо можливих відключень електроенергії, YASNO створив чат-бот в Telegram. Про це повідомляє КМДА. "Налаштувавши його, мешканці столиці будуть отримувати оперативні сповіщення у разі виникнення ризиків відключень та відповідних команд Укренерго", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися