Відключення світла у Києві: у КМДА закликали не використовувати обігрівачі

У Київській міській державній адміністрації закликали мешканців української столиці не використовувати електричні обігрівачі в піковий годинник споживання енергії

У Київській міській державній адміністрації закликали мешканців української столиці не використовувати електричні обігрівачі в піковий годинник споживання енергії. Про це в ефірі національного телемарафону заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, з 08:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00 не варто використовувати електричні прилади. Чиновник закликав мешканців столиці знизити рівень споживання.

Він зазначив, що споживання електрики у Києві потрібно знизити мінімум на 30%, коли кияни споживають менше на 7-8%.

Нагадаємо, що у країни енергетики розповіли, які електроприлади потрібно використовувати менше, щоб уникнути напруги електромереж після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії "Укренерго".

Відомо, що компанія закликала громадян до жорсткої економії світла, щоб уникнути віялових відключень електроенергії.

За розрахунками експертів, найбільше електроенергії в квартирах споживають телевізори, ігрові приставки, комп'ютери, сушарки, пральні машини, об'єкти освітлення, холодильники та морозильники, прилади для приготування та миття посуду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Люди

19 жовтня 2022, 15:32

В такому разі краще вмикнути вчасно централізоване опалення

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися