У Київській області можливі планові відключення світла — голова ОВА

На території Київської області можливі планові відключення світла після ударів по критичній інфраструктурі — місцева влада просить економити електроенергію

На території Київської області можливі планові відключення світла після ударів по критичній інфраструктурі — місцева влада просить економити електроенергію. Про це стало відомо із звернення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, противник продовжує обстрілювати населені пункти та критичну інфраструктуру. Він закликав не ігнорувати сигнал тривоги, а також зазначив, що у регіоні можливі планові відключення електроенергії.

"Щоб їх не було - економно використовуйте електроприлади. Майте заряджені підживлювачі для телефонів, зробіть запаси води - на випадок проблем із водопостачанням", - сказав голова ОВА.

Нагадаємо, що у Київській міській державній адміністрації закликали мешканців української столиці не використовувати електричні обігрівачі в піковий годинник споживання енергії. Про це в ефірі національного телемарафону заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, з 08:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00 не варто використовувати електричні прилади. Чиновник закликав мешканців столиці знизити рівень споживання.

Він зазначив, що споживання електрики у Києві потрібно знизити мінімум на 30%, коли кияни споживають менше на 7-8%. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися