На Київщині запрацював штаб, що вирішуватиме проблеми під час опалювального сезону: як звернутися

На Київщині запрацював Штаб оперативного реагування

На Київщині почав працювати Штаб оперативного реагування на надзвичайні ситуації під час опалювального сезону. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація у Телеграм.

Штаб буде займатися вирішенням проблем, що виникатимуть у мешканців Київщини щодо теплопостачання в оселях.

Внаслідок бойових дій на Київщині пошкоджено близько 27 тис. об’єктів. Із перших днів деокупації регіону обласна влада докладає максимум зусиль, аби відновити пошкоджені об’єкти. Проте ворог продовжує атакувати об’єкти критичної та енергетичної інфраструктури.  

У разі виникнення проблемних питань щодо роботи ЖКГ, опалення домівок чи будь-яких інших питань щодо теплопостачання, мешканці Київщини можуть звернутися за телефоном: (044) 363 07 34.

Штаб працюватиме цілодобово.

Кличко повідомив про початок опалювального сезону. 20 жовтня у Києві розпочнуть підключати до опалення всі будинки. Це робиться з огляду на погодні умови і для запобігання перенавантаженню енергосистеми через вмикання електрообігрівачів. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, - пишуть "Коментарі".

Нагадуємо, що у Києві запрацював чат-бот, який повідомляє про відключення світлаЩоб мешканці Києва змогли отримувати інформацію щодо можливих відключень електроенергії, YASNO створив чат-бот в Telegram. Про це повідомляє КМДА. "Налаштувавши його, мешканці столиці будуть отримувати оперативні сповіщення у разі виникнення ризиків відключень та відповідних команд Укренерго", - йдеться у повідомленні.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6438


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися