У Києві та області розпочали аварійні відключення світла: мешканців просять терміново скоротити споживання

На території Київської області та в українській столиці розпочали аварійне відключення світла – мешканців просять терміново скоротити споживання електроенергії

На території Київської області та в українській столиці розпочали аварійне відключення світла – мешканців просять терміново скоротити споживання електроенергії. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала Національна енергетична компанія "Укренерго".

Енергетики заявляють, що у центральних областях спостерігається збільшення рівня споживання електроенергії — компанія змушена розпочати тимчасове контрольоване обмеження споживання світла.

Мешканців Києва та області попросили терміново зменшити споживання електроенергії та зняти навантаження на мережі.

Нагадаємо, що у Київській міській державній адміністрації закликали мешканців української столиці не використовувати електричні обігрівачі в піковий годинник споживання енергії. Про це в ефірі національного телемарафону заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, з 08:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00 не варто використовувати електричні прилади. Чиновник закликав мешканців столиці знизити рівень споживання.

Він зазначив, що споживання електрики у Києві потрібно знизити мінімум на 30%, коли кияни споживають менше на 7-8%.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися