Кличко розповів, які електроприлади не можна використовувати мешканцям Києва

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів, які електроприлади не потрібно використовувати мешканцям міста, щоб скоротити споживання енергії

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів, які електроприлади не потрібно використовувати мешканцям міста, аби скоротити споживання енергії. Про це стало відомо із повідомлення, яке мер Києва опублікував на своїх сторінках у соціальних мережах.

За його словами, городянам слід відключити потужні електроприлади – серед них мікрохвильові печі, електричні чайники, кондиціонери та електричні обігрівачі.

Він зазначив, що опалювальний сезон розпочинається через погодні умови, а також необхідність економити електроенергії.

Нагадаємо, що на території Київської області та в українській столиці розпочали аварійне відключення світла – мешканців просять терміново скоротити споживання електроенергії. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала Національна енергетична компанія "Укренерго".

Енергетики заявляють, що у центральних областях спостерігається збільшення рівня споживання електроенергії — компанія змушена розпочати тимчасове контрольоване обмеження споживання світла.

Мешканців Києва та області попросили терміново зменшити споживання електроенергії та зняти навантаження на мережі.

Читайте также