Опалювальний сезон у Києві: у КМДА розповіли про плани на випадок відсутності тепла

У Київській міській державній адміністрації розповіли про плани дій на випадок відсутності тепла під час цьогорічного опалювального сезону

У Київській міській державній адміністрації розповіли про плани дій на випадок відсутності тепла під час цьогорічного опалювального сезону. Про це стало відомо із коментаря, який дав заступник голови КМДА Петро Пантелєєв виданню "Дзеркало тижня".

За його словами, на випадок непередбачених ситуацій планують використовувати мобільні котельні, які працюють на дизельному паливі, а також розгортати пункти обігріву на випадок надзвичайного стану.

Крім цього, міська влада закупила пересувні генератори.

"Ми плануємо використовувати такі котельні для будівель, де критично необхідно не допускати зміни температурного режиму, - пологових будинків, лікарень тощо. Також, у разі потреби, їх можна використовувати для розгортання пунктів обігріву для мешканців, наприклад, на базі шкіл та інших будівель, які можуть прийняти велику кількість людей і в яких можна забезпечити їх теплом", - сказав чиновник.

Нагадаємо, що на території Київської області та в українській столиці розпочали аварійне відключення світла – мешканців просять терміново скоротити споживання електроенергії. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала Національна енергетична компанія "Укренерго".

Енергетики заявляють, що у центральних областях спостерігається збільшення рівня споживання електроенергії — компанія змушена розпочати тимчасове контрольоване обмеження споживання світла. Мешканців Києва та області попросили терміново зменшити споживання електроенергії та зняти навантаження на мережі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися