У Києві розпочався опалювальний сезон: де вже почали включати тепло

В українській столиці 20 жовтня розпочався опалювальний сезон — у Дніпровському районі міста вже розпочали подачу тепла до житлових будинків

В українській столиці 20 жовтня розпочався опалювальний сезон – у Дніпровському районі міста вже розпочали подачу тепла до житлових будинків. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Дніпровської районної державної адміністрації.

Відомо, що відповідно до графіка підключення опалення у житлових будинках району починається подача тепла. Запуск здійснюється відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації. Тепло подається до будинків незалежно від форм власності.

Нагадаємо, що у Київській міській державній адміністрації розповіли про плани дій на випадок відсутності тепла під час цьогорічного опалювального сезону. Про це стало відомо із коментаря, який дав заступник голови КМДА Петро Пантелєєв виданню "Дзеркало тижня".

За його словами, на випадок непередбачених ситуацій планують використовувати мобільні котельні, які працюють на дизельному паливі, а також розгортати пункти обігріву на випадок надзвичайного стану.

Крім цього, міська влада закупила пересувні генератори.

"Ми плануємо використовувати такі котельні для будівель, де критично необхідно не допускати зміни температурного режиму, - пологових будинків, лікарень тощо. Також, у разі потреби, їх можна використовувати для розгортання пунктів обігріву для мешканців, наприклад, на базі шкіл та інших будівель, які можуть прийняти велику кількість людей і в яких можна забезпечити їх теплом", - сказав чиновник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валерій

22 жовтня 2022, 09:20

Дійсно, нащо включати, щоб офіційно здирати захмарні суми за тепло. Гарячоі води не було місяць, а нарахування за ФСГП від 140до 240 грн., жит. комплекс Тимошенко 21, м. Киів.

Валерій

22 жовтня 2022, 09:06

Володимир,

Валентина

21 жовтня 2022, 22:20

І це правда. Можно іще не включати.

Володимир

21 жовтня 2022, 16:06

Завтра починаеться потеплiння. Навiщо вмикати зараз опалення? Краще з'економити на зиму, коли буде дiйсно прохолодно. Чи у "Киiвтеплоенерго" нетерплячка в черговий раз обдурювати киян та висталяти захмарнi рахунки за холоднi оселi?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися