Відключення світла у Києві: у ДТЕК пояснили, чому не попереджають заздалегідь

У компанії ДТЕК "Київські електромережі" пояснили, чому заздалегідь не попереджають мешканців української столиці про точний час можливого відключення електроенергії у будинках

У компанії ДТЕК "Київські електромережі" пояснили, чому заздалегідь не попереджають мешканців української столиці про точний час можливого відключення електроенергії у будинках. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

Відомо, що стабілізаційні відключення світла застосовуються лише у разі розпорядження національної енергетичної компанії "Укренерго". Після рознарядки від держави, ДТЕК одразу повідомляє про відключення на своїх ресурсах та публікує графік.

Нагадаємо, що міський голова української столиці Віталій Кличко розповів, які електроприлади не потрібно використовувати жителям міста, щоб скоротити споживання енергії. Про це стало відомо із повідомлення, яке мер Києва опублікував на своїх сторінках у соціальних мережах.

За його словами, городянам слід відключити потужні електроприлади – серед них мікрохвильові печі, електричні чайники, кондиціонери та електричні обігрівачі.

Він зазначив, що опалювальний сезон розпочинається через погодні умови, а також необхідність економити електроенергії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Артем Ок

23 жовтня 2022, 04:07

Су**а відчуття ніби проїбав пів життя, прочитавши всі коментарі, переглянувши оформлення сайту і тд зрозуміло що це коммуняга сектор. Тут спробувати донести що мусить людина думати, нереально, шанувальників утопії не влаштовує процвітання нащадків і розвиток можливості пізнання світу. Там давай масовий суїцид і пихда.

Артем Ок

23 жовтня 2022, 04:00

Шановні ! Прочитавши більш, ніж половину комментів, під інфо сторінкою в інтернеті (знайшов рандомно), прошу Вас стримати емоцій і спробуват, більше аналізувати що буде впливати на загальний движ у переможному напрямку. Я також звичайна людина, громадянин України, проживачий в київі на трої, маю складнощі з електропостачанням, також маю складнощі (втрата роботи нестача фінансових збережень) через напад пихдуватого сусіда (країни агрессорки), політика у нашій державі намагається максимально зробити все для збереження статусу незалежної вільної від політичного тиску Країни. Нажаль дехто не розуміє що плювати у колодяць в топтати хліб це паскудна справа. Нажаль загарбників та людей котрі, стали заручниками обставин політ диктатури у країні в котрій народились (я про РФ громадян/не тупих агро паскуд років) не навчили події країн світу де, звичайний громадянин, може показати знахабннілій пиці що воно рухається у протилежному напрямку. Якщо ми, ви, я обрали владу, то влада є нашим голосом у світ. Влада котра зараз в нас є, робить (я вірю) кроки єдні із нами.

Володимир

21 жовтня 2022, 18:57

Коля Марсианин., Правильно, але наврядчи ця міська влада почує...

Валерий

21 жовтня 2022, 16:34

Почему в Борисполе пол города свет отключают по графику 1 группы, полгорода свет горит, это что за избирательная экономия????!!!!

Николай

21 жовтня 2022, 13:30

По пр.Оболонскому 34,34г.уже три раза подряд отключают свет,остальные дома не трогают.как это понимать? Получается очередной Украинский дебилизм во главе с нашим деб.мером.

Петр Васев

21 жовтня 2022, 10:45

Не собираюсь ничего менять. И так цена на электроэнергию необоснованно высока в угоду ахметке. По ночам надо спать а не стирать.

Петр Васев

21 жовтня 2022, 10:22

Не собираюсь слушать бред недомэра. По ночам предпочитаю отдыхать а не стирать. Я плачу за энергию и так надуманную цену.

Валентина

21 жовтня 2022, 09:59

Твк почему же вы не смотрите на кафешки стоящие на остановках, сутками горит 50 лампочек ,с космоса видно. А народу предлагаете экономить. В квартире ребенок, неделю как с роддома привезли, так мне значит нельзя включить обогреватель, а кафешки под эгидой банков можно свет сутками включать.

Антон

21 жовтня 2022, 09:46

Коля Марсианин., Себя отключи.

Марина

21 жовтня 2022, 09:16

Коля Марсианин., супер!

Коля Марсианин.

21 жовтня 2022, 08:29

Отопление включите, тогда не будут нагреватель включать и отключите электрические рекламные табло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися