У Києві до кінця листопада перекрили рух на Північному мості: подробиці

В українській столиці до кінця листопада тимчасово перекрили рух мостом через річку Десенка — ця переправа є продовженням Північного мосту через Дніпро

В українській столиці до кінця листопада тимчасово перекрили рух мостом через річку Десенка — ця переправа є продовженням Північного мосту через Дніпро. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що рух буде частково обмежений до 26 листопада — шляховики розпочали роботи з поточного ремонту дорожнього покриття, в обох напрямках оновлюють півтори смуги. Буде облаштовано гідроізоляцію та асфальтове покриття. Під час робіт рух частково перекритий, варто враховувати факт перекриття під час планування маршруту.

Нагадаємо, що до комунальна корпорація "Київавтодор" попередила водіїв про часткове перекриття руху транспорту на Харківському шосе у Києві.

Обмеження руху транспорту пов'язане із проведенням поточних ремонтних робіт на вкрай правих смугах Харківського шосе. Дорожники працюватимуть біля залізничного вокзалу "Дарниця". Роботи проводитимуть на ділянці вулиці Привокзальної до вулиці Фанерної та назад.

Через ремонтні роботи рух автомобільного транспорту на Харківському шосе буде частково обмежено до 24 жовтня. Комунальна корпорація "Київавтодор" оприлюднила схему перекриття руху транспорту під час ремонтних робіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Лідія

21 жовтня 2022, 08:25

Знущаються над людьми, це щоб взагалі добити людей остаточно, люди і так ледве добираються на роботу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися