На Київщині три дні відключатимуть воду: що потрібно знати мешканцям

У Броварах на території Київської області протягом трьох днів заплановано відключення водопостачання – причиною стане проведення ремонтних робіт

У Броварах на території Київської області протягом трьох днів заплановано відключення водопостачання – причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою "Броваритепловодоенергія".

Відомо, що через необхідність проведення ремонту в системі централізованого водопостачання, з 14:00 21 жовтня та до 08:00 23 жовтня буде відсутнє централізоване водопостачання в окремих будинках на вулиці Підприємницька №9-22.

Місцевих жителів попросили поставитися з розумінням та запастися водою.

Нагадаємо, що міський голова української столиці Віталій Кличко розповів, які електроприлади не потрібно використовувати жителям міста, щоб скоротити споживання енергії. Про це стало відомо із повідомлення, яке мер Києва опублікував на своїх сторінках у соціальних мережах.

За його словами, городянам слід відключити потужні електроприлади – серед них мікрохвильові печі, електричні чайники, кондиціонери та електричні обігрівачі.

Він зазначив, що опалювальний сезон розпочинається через погодні умови, а також необхідність економити електроенергії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися