У КМДА розповіли, скільки будинків Києва були підключені до опалення

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв розповів, скільки будинків української столиці вже отримали опалення

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв розповів, скільки будинків української столиці вже отримали опалення. Про це стало відомо із коментаря чиновника, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, у Києві близько 30% будинків уже підключено до опалення — КМДА орієнтується на показники минулого року, а тому серйозних відхилень не повинно бути. Він зазначив, що опалення з'явиться у всіх квартирах Києва приблизно за тиждень.

Нагадаємо, що про топлення в українській столиці взимку можуть відключати на дні та навіть тижні після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із коментаря заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелєєва, який він дав в інтерв'ю Економічній правді.

За його словами, ймовірність подібних відключень опалення існує через загрозу ударів по об'єктах інфраструктури.

Він зазначив, що це не пов'язано з дефіцитом газу чи технологічними питаннями.

Чиновник сказав, що мережа централізованого опалення може вийти з ладу після ударів ракет та безпілотників — водночас він очікує, що температура у квартирах буде на рівні 18 градусів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися