Рейди тривають: головний військком Києва попередив, що повістки вручатимуть усім військовозобов’язаним

Існує потреба у доукомплектуванні. Це необхідність, - полковник Юрій Максимов

Рейди, під час яких видають повістки, триватимуть. Виписати їх можуть в будь-якому місці та у будь-який час доби. Про це повідомив ТСН начальник Київського міського центру комплектування та соціальної підтримки полковник Юрій Максимов.

"Існує потреба у доукомплектуванні, доповненні. Ми маємо збільшувати свій потенціал, нарощувати складову. Усі ми бачимо, що наше військо на певних напрямках упевнено веде наступальні дії. Звичайно, ми повинні мати велику кількість особового складу сил оборони. Я вважаю, що мобілізація продовжуватиметься. Це необхідність", - йдеться у повідомленні.

Повістку слід чекати всім військовозобов’язаним чоловікам. Після отримання повістки військовозобов’язаний повинен прибути в центр комплектування для уточнення біографічних та облікових відомостей.

Нагадуємо, що у Києві чоловік застрелив військовослужбовця через дорожній конфлікт. Поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві військовослужбовця під час дорожнього конфлікту. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Inna

24 жовтня 2022, 13:52

Чому з полтавської області нікого не беруть, кременчуцький р-н... Чому Київ, західна Україна?... Крім Кременчука полтавська область живе мирним життям... В тому числі багато здорових мужчин.. Навіть не на військовому обліку

Я

24 жовтня 2022, 13:12

А когда будут выдавать повестки депутатам и их членам семей?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися