Столичний форсаж під час війни: водії дорогих авто їздять напідпитку та дрифтують містом (ФОТО)

Патрульна поліція не буде залишатись осторонь цієї проблеми, - Олексій Білошицький

Про велику кількість порушень ПДР водіями престижних марок авто у Києві стало відомо від поліції, - пише VGORODE. Про це розповів перший заступник начальника департаменту Патрульної поліції України Олексій Білошицький.

"Свідомі громадяни спрямовують свої сили на боротьбу з ворогом, але є й такі, яким начхати на війну та безпеку в місті. Вони без зайвих дорікань совісті дозволяють собі сідати за кермо напідпитку, дрифтувати містом у вечірній час, порушувати таку важливу для кожного з нас тишу та ПДР, чим наражають на небезпеку усіх учасників дорожнього руху. І ми реагуємо на такі порушення принципово. По максимуму наших повноважень", - йдеться у повідомленні.

Лише за один день поліція зупинила на вулиці Володимирській за період часу від 20-ї до 22-ї години трьох порушників: Mercedes, BMW та Porsche. Усі грубо порушили ПДР. До того ж, водій Mercedes був з ознаками алкогольного сп'яніння.

"Патрульна поліція не буде залишатись осторонь цієї проблеми і буде жорстко реагувати на такі зухвалі прояви неповаги до суспільства під час війни. Ми вже присікли збори таких "любителів" в декількох місцях. Будемо пильнувати ще. Будете бачити — повідомляйте", - додав Олексій Білошицький.

Нагадуємо, що у Києві чоловік застрелив військовослужбовця через дорожній конфліктПоліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві військовослужбовця під час дорожнього конфлікту. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва. Водій та пасажири Lexus побили військовослужбовця 1988 року народження, який був за кермом Hyundai. Потім водій Lexus здійснив постріл у сторону побитого чоловіка і разом із пасажирами намагався втекти на автомобілі. Потерпілому надавали медичну допомогу, проте від отриманих травм він загинув.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися