На трасі Київ-Ковель звели важливу переправу: подробиці (Фото)

На території Київської області на ділянці траси Київ-Ковель-Ягодин у районі Бородянки збудовано завершено роботи з будівництва тимчасової переправи

На території Київської області на ділянці траси Київ-Ковель-Ягодин у районі Бородянки збудовано було завершено роботи з будівництва тимчасової переправи. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Служби автомобільних доріг у Київській області.

Відомо, що для забезпечення транспортного сполучення по трасі міжнародного значення біля зруйнованого мосту збудували нову переправу. Дорожники облаштували труби, насип та заасфальтували проїжджу частину поряд із тимчасовою переправою, яку відкрили ще 29 квітня.

Нагадаємо, що на Київщині продовжують відновлювати міст через річку Трубіж. Про це розповів керівник Київської обласної воєнної адміністрації Олексій Кулеба.

Шляхопровід відновлюють у Броварському районі Київської області поблизу села Борщів та вже збудували одну частину мосту. Поки тривають ремонтні роботи поряд облаштували тимчасову об'їзну дорогу. Міст через річку Трубіж розташований на трасі міжнародного значення "Київ – Полтава – Харків – Должанський" за 30 кілометрів від Борисполя. Загальна довжина споруди сягає майже 100 метрів.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба оприлюднив відеоремонтні роботи на мосту через річку Трубіж. Незабаром тут обіцяють повністю відновити рух транспорту, проте дату завершення ремонту поки що не називають.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

25 жовтня 2022, 08:32

Розкажіть ворогу, що ще побудували, дебіли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися