У Києві продають труни для Володимира Путіна: подробиці (Фото)

В українській столиці продають труни для російського диктатора Володимира Путіна — це роблять у рамках декору на Хелловін

В українській столиці продають труни для російського диктатора Володимира Путіна — це роблять у рамках декору на Хелловін. Про це стало відомо із повідомлень, які активно публікуються у соціальних мережах.

Відомо, що труни для Путіна продають на Житньому ринку в Подільському районі Києва – на них написано "Труну Путіна. Сувернір". Наголошується, що цього року на ці сувеніри великий попит, особливо серед ресторанів.

Нагадаємо, що Україна не відкидає загрози повторного наступу російських окупантів на Київ з боку Білорусі і готова до таких загроз. Про це під час інтерв'ю з Марком Фейгін заявив радник Офісу президента України Олексій Арестович, передають "Коментарі".

На думку військового експерта, виключати повторний наступ російських військ з боку Білорусі не слід.

"Щоб Путіну знову спало на думку шпурнути їх на Київ, їх достатньо накопичити 20-30 тисяч. І він вважає, що це достатня загроза, щоб нам полоскотати нерви або знову спробувати взяти передмістя, повторити травму Бучі. Боюся, що повториться травма Чорнобаївки замість цього", - заявив Арестович.

Радник Офісу президента України наголосив, що окупанти дуже пошкодують, якщо знову намагатимуться вторгнутися на територію Київської області. "Просто протягом кількох днів станеться багато разів Чорнобаївка і на цьому все закінчиться", - зазначив Арестович.

Читайте также