В Ірпені будують друге модульне містечко: планують завершити за три тижні

В ірпінському санаторії "Дубки" зводять друге модульне містечко

На території санаторію "Дубки" у Ірпені облаштовують друге модульне містечко із 88-ми модулів. Про це повідомляє мер Ірпеня Олександр Маркушин.

"Приблизно за три тижні плануємо відкрити другу чергу модульного містечка на території санаторію "Дубки". Тут буде 88 житлових модулів, а також ігрові кімнати для дітей, кімнати дозвілля для дорослих, душові, пральня та медпункт. Дякуємо Уряду Польщі та Мінрегіонбуду України за допомогу ірпінцям, які втратили своє житло!" - йдеться у повідомленні.

Під Києвом звели нову переправу через річку Ірпінь. Поблизу Гостомеля збудувано ще одну переправу через річку Ірпінь замість зруйнованого під час боїв з окупантами мосту. Про це повідомляє Укравтодор. Будівництво тимчасової переправи виконане на трасі М-07 Київ – Ковель – Ягодин.

В Ірпені знесуть зруйнований будинок: міський голова зустрівся з мешканцями.

"Повідомили людей, які документи потрібно принести до Ірпінської міськради для внесення до реєстру демонтованого майна. Якщо Ви не були на зустрічі і маєте запитання, звертайтеся до своєї депутатки Оксани Нечитайло — вона завжди на зв’язку з людьми зі свого округу", - написав Олександр Маркушин.

Джерело: https://t.me/markushyn/3454


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися