У Києві почалися віялові відключення світла: новий список адрес

В українській столиці почалися тимчасові відключення світла, щоб стабілізувати електромережі після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

В українській столиці розпочалися тимчасові відключення світла, щоб стабілізувати електромережі після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що за розпорядженням національно-енергетичної компанії "Укренерго" у Києві почали відключати світло. Компанія ДТЕК "Київські електромережі" надала спрощений графік відключень, який можна побачити за посиланням .

Нагадаємо, що на підприємстві "Київгаз" зробили важливу заяву щодо платіжок за блакитне паливо — йдеться про повернення паперових платіжок, які жителі української столиці вже почнуть отримувати цього місяця. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба підприємства.

Відомо, щоб не мати боргів, необхідно сплатити за послугу розподілу газу відразу — до 25 числа кожного місяця. У компанії нагадали, що сплатити можна буде через особистий кабінет, відділення банків, платіжні термінали, а також чат-боти в Telegram та Viber.

Зазначається, кожен може відмовитися від паперової платіжки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

26 жовтня 2022, 18:19

Веерное отключение электроэнергии

Сергій

26 жовтня 2022, 16:02

От Ви пишете, навіть посилання кидаєте, а з Вас хто був на цієї сторінці ДТЕК? там нічого нема....пустий клопіт...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися