У Києві дорожники перекрили проспект Бажана: подробиці (Карта)

У Дарницькому районі української столиці шляховики тимчасово обмежили рух на проспекті Бажана – перекриття діятиме з 26 по 28 жовтня

У Дарницькому районі української столиці шляховики тимчасово обмежили рух на проспекті Бажана – перекриття діятиме з 26 по 28 жовтня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що шляховики працюватимуть на ділянці проспекту між проспектом Петра Григоренка до Дніпровської набережної – між станціями метро "Осокорки" та "Позняки" у бік Південного мосту.

Зазначається, що ця смуга має найбільші ушкодження від великогабаритного транспорту. Роботи йтимуть кілька днів — комунальники знімуть старе покриття та облаштують нове.

Zc-7JbPWynOnSW8l60tmKupwy.jpeg

Нагадаємо, що в українській столиці до кінця листопада тимчасово перекрили рух мостом через річку Десенка — ця переправа є продовженням Північного мосту через Дніпро. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що рух буде частково обмежений до 26 листопада — шляховики розпочали роботи з поточного ремонту дорожнього покриття, в обох напрямках оновлюють півтори смуги. Буде облаштовано гідроізоляцію та асфальтове покриття. Під час робіт рух частково перекритий, варто враховувати факт перекриття під час планування маршруту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися