Які будинки в Києві відключати від світла не будуть: пояснення від ДТЕК

Чому деякі житлові будинки не потраплять під стабілізаційні відключення електроенергії

В ДТЕК пояснили, чому деякі будинки в Києві взагалі не потраплять під відключення електроенергії. Про це УНІАН розповіла керівник відділу з комунікацій ДТЕК "Київські регіональні електромережі" Алла Гурова.

За її словами, у деяких будинках можуть взагалі не відключати світло, якщо вони заживлені однією лінію з критично важливим об’єктом.

"При формуванні графіків стабілізаційних відключень враховується поточна конфігурація мережі, потужність споживання та розташування об'єктів критичної соціальної інфраструктури. Тобто, наприклад, якщо від однієї лінії забезпечується лікарня та житловий будинок, то цей будинок не потрапить до графіка аварійних відключень", – повідомила Алла Гурова.

З'явився спрощений графік відключень світла у Києві (ПОСИЛАННЯ). ДТЕК "Київські електромережі" публікує спрощений графік відключень електроенергії. Про це пишуть "Коментарі".

"Щоб дізнатися, коли вдома може бути відсутнє електропостачання, вкажіть назву вулиці та номер будинку та дізнайтесь вашу групу та час можливої відсутності світла в разі запроваджень стабілізаційних відключень. Якщо за вашою адресою час не визначається – з високою вірогідністю відключення у вашому будинку не буде відбуватися", - йдеться у повідомленні.

Читайте также