У Києві можуть перейменувати вулицю на честь загиблого відомого поета: деталі

У Печерському районі української столиці можуть перейменувати вулицю Військовий проїзд на честь відомого поета Гліба Бабича, який загинув на війні проти російських окупантів

У Печерському районі української столиці можуть перейменувати вулицю Військовий проїзд на вшанування відомого поета Гліба Бабича, який загинув на війні проти російських окупантів. Відповідна пропозиція була висунута у петиції, яка зареєстрована на сайті Київської міської ради.

За словами, автора назва Військовий проїзд є "безликою", а тому вулицю можна перейменувати на честь поета.

Гліб Бабич народився у Миколаєві у 1969 році, до 2014 року займався бізнесом та музикою, після початку війни пішов добровольцем до АТО. Писав тексти пісень для відомих українських гуртів, зокрема для Kozak System. Бабич загинув 28 липня у бою з росіянами.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці офіційно відкрили вулицю Героїв полку Азов, яка раніше мала назву Маршала Малиновського. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував колишній командир полку Азов Максим Жорін у соціальних мережах.

За його словами, історію оборони Маріуполя від окупантів, у якій брав участь полк Азов, вивчатимуть наступні покоління. Він зазначив, що частина захисників Азовсталі була присутня на заході.

Жорін нагадав, що більшість захисників Маріуполя залишаються в полоні і підкреслив, що необхідно боротися за їхнє звільнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися