У Києві розпочалися віялові відключення світла: повний список адрес

В українській столиці 27 жовтня розпочалися стабілізаційні відключення світла для стабілізації електричних мереж після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

В українській столиці 27 жовтня розпочалися стабілізаційні відключення світла для стабілізації електричних мереж після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого прес-службою компанії ДТЕК.

Енергетики заявили, що відключення сьогодні розпочалися о 05:38 – розпорядження на відключення дала Національна енергетична компанія "Укренерго". Усі користувачі поділені на три групи. Енергетики зазначили, що роблять все можливе, щоб відключення тривало не більше чотирьох годин.

Повний графік та список адрес можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, що на підприємстві "Київгаз" зробили важливу заяву щодо платіжок за блакитне паливо — йдеться про повернення паперових платіжок, які жителі української столиці вже почнуть отримувати цього місяця. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба підприємства.

Відомо, щоб не мати боргів, необхідно сплатити за послугу розподілу газу відразу — до 25 числа кожного місяця. У компанії нагадали, що сплатити можна буде через особистий кабінет, відділення банків, платіжні термінали, а також чат-боти в Telegram та Viber.

Зазначається, кожен може відмовитися від паперової платіжки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися