Антисанітарія та ізоляція: у Києві дитина жила з 10 собаками під замком (ФОТО)

Соцпрацівники вилучили 5-річну дівчинку з неблагополучної родини

В Києві 5-річну дівчинку вилучили з родини через антисанітарію та ізоляцію. В квартирі виявили жахливі умови – бруд, розкидані речі, тарганів та 10 занедбаних собак, яких не виводили гуляти.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

До правоохоронців Києва надійшло повідомлення про те, що у Подільському районі 5-річна дитина перебуває в умовах, що представляють загрозу для її життя та здоров’я.

"Під час спілкування з сусідами правоохоронці з’ясували, що у квартирі проживає 46–річна жінка разом із повнолітнім сином та 5-річною донькою. За інформацією мешканців будинку, дівчинку майже не виводять з квартири. Малолітня живе у ізоляції, в антисанітарних умовах разом із собаками, яких також не вигулюють", - повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

В оселі виявили жахливі умови – антисанітарію, тарганів та тварин, що перебувають у занедбаному стані. Правоохоронці та соцправцівники прийняли рішення про вилучення дитини. Дівчинка певний час перебуватиме під наглядом лікарів та пройде необхідне медичне обстеження. Подальшу її долю вирішуватимуть соціальні служби.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 166 Кримінального кодексу України – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною. Тривають слідчі дії.

У поштовій скриньці багатоповерхівки на Київщині знайшли гранату. Жителька багатоповерхівки виявила гранату, схожу на РГД-5, у поштовій скриньці свого під’їзду.

"Коли я глянула на поштові скриньки, побачила, що в одній із них, де відломана кришка, під пластиковою пляшкою лежить предмет, зовні схожий на гранату", - розповіла Галина, мешканка будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися