У Києві ветеранів вводитимуть у бізнес: навчать, розроблять план, знайдуть приміщення

У міськдержадміністрації презентовано концепцію цільової міської програми з підтримки захисників та захисниць України

Ветеранський бізнес стане одним з основних напрямків розвитку малого підприємництва в столиці. Про це пише Вечірній Київ з посиланням на АрміяInform.

Директор департаменту соціальної політики Києва Руслан Світлий розповів про соціальні програми, спрямовані на підтримку учасників бойових дій, інвалідів та ветеранів ЗС України.

"Людина може прийти і сказати: „Я хочу свій бізнес“. Ми запитуємо: „Що саме Ви хочете?“. „Я хочу перукарню відкрити“. Її навчать, розроблять бізнес-план, знайдуть приміщення. Ветерана введуть в бізнес і він працюватиме", - розповів Руслан Світлий.

Однак перед цим військовим треба буде пройти реабілітацію. Військові працюватимуть з психологом, допоки він не скаже: "Людина готова". Цей процес може тривати місяць, два або більше.

А далі захисник чи захисниця України зможуть обрати свій бізнес.

Департамент соціальної політики з департаментом охорони здоров’я зараз визначають базу, на якій проводитимуться реабілітаційні заходи.

"Це вшанування пам‘яті полеглих і вдячність живим героям", - Палатний на відкритті вулиці Героїв полку "Азов". Було урочисто відкрито першу табличку на вулиці Героїв полку "Азов" (стара назва – Маршала Малиновського). На відкритті були присутні самі герої - азовці, які захищали Маріуполь та пройшли всі жахіття полону.

"Я подякував кожному з них за надлюдський подвиг, який вони робили і роблять заради існування нашої держави і нашого майбутнього. Пишаємося вами! Україна точно переможе з такими героями!" - зазначив Палатний.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися