Врятовані в Бучі цуценята хаскі роз’їхались по нових домівках (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

Врятовані в Бучі малята хаскі з поліції Бучанського району роз’їхались по нових домівках. Про це розповіли в поліції Київської області, передають "Коментарі".

Історія зі знайденою поліцейськими під час воєнних дій дівчинкою-хаскі на прізвисько Умка та її цуценятами завершилась хепі-ендом, зазначили в поліції. Семерим цуценятам Умки оформили документи та зробили щеплення від найнебезпечніших хвороб. Після цього поліцейські віддали їх у родини. Маму-хаскі ветеринар підтримав ін’єкціями вітамінів. Нові "батьки" цуценят відзвітували, як влаштували "поповнення".

"Цуценята вже отримали імена: найактивнішого малюка назвали Буч — на честь міста, де поліцейські під час війни врятували Умку. Дві дівчинки отримали імена казкових героїнь — Елліс та Ельза. Ще цуценят власники назвали Каспер, Лакі, Булька та Рудик", — розповіли в поліції Київської області.

Поліцейські побажали цуценятам та їх родинам миру, здоров’я та запросили в гості. В регіональній поліції також оприлюднили відео, як робили щеплення малюкам-хаскі, з добіркою фото з новими власниками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися