Відключення світла в Києві продовжиться за однієї умови: подробиці

В українській столиці продовжать екстрені відключення світла, якщо місцеві жителі не економлять електроенергію у нічний час доби

В українській столиці продовжать екстрені відключення світла, якщо місцеві жителі не заощаджують електроенергію вночі доби. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого генеральним директором компанії-постачальника Yasno Сергієм Коваленко в соціальних мережах.

За його словами, після обстрілу критичної інфраструктури без світла у Києві залишилося майже мільйон людей. Він зазначив, що за екстрених умов графіки відключень не працюють, а якщо вночі не буде зниження споживання, то відключення триватимуть.

Нагадаємо, що на підприємстві "Київгаз" зробили важливу заяву щодо платіжок за блакитне паливо — йдеться про повернення паперових платіжок, які жителі української столиці вже почнуть отримувати цього місяця. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба підприємства.

Відомо, щоб не мати боргів, необхідно сплатити за послугу розподілу газу відразу — до 25 числа кожного місяця.

У компанії нагадали, що сплатити можна буде через особистий кабінет, відділення банків, платіжні термінали, а також чат-боти в Telegram та Viber.

Зазначається, кожен може відмовитися від паперової платіжки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися