Зруйнований будинок на Жилянській відновити неможливо — заступник голови КМДА

Житловий будинок на вулиці Жилянській у центральній частині української столиці, який було зруйновано після атаки іранськими дронами-камікадзе, відновити неможливо

Житловий будинок на вулиці Жилянській у центральній частині української столиці, який було зруйновано після атаки іранськими дронами-камікадзе, відновити неможливо. Про це стало відомо із заяви, яку зробив заступник голови Київської міської державної адміністрації В'ячеслав Непоп.

За його словами, зараз усі мешканці будинку на Жилянській знайшли тимчасовий притулок. Більшість із них проживає у родичів чи знайомих. За допомогою звернулися двоє громадян.

Також чиновник зазначив, що збудувати на Жилянській, 116 нічого не можна, адже за сьогоднішніми нормативами там мають бути певні відступи між будинками.

Місто запропонувало власникам втрачених квартир два варіанти вирішення житлового питання. Перший – їм дадуть натомість квартири у новобудові на вулиці Польській у Дарницькому районі – одно-, дво- та трикімнатні квартири з оздобленням, у які можна одразу заселитися.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки ворожих безпілотників у Шевченківському районі столиці стався вибух у житловому будинку. Крім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Було відомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну жінку похилого віку вдалося врятувати. Пізніше стало відомо, що кількість жертв зросла. Серед загиблих – подружня пара – чоловік та його вагітна дружина, а також 59-річна жінка. Згодом з-під завалів витягли тіло ще одного загиблого чоловіка.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися