Відключення світла у Києві: як ходитиме громадський транспорт

Стало відомо, як працюватиме громадський транспорт в українській столиці через екстрені відключення світла після ударів окупантів по об'єктах критичної інфраструктури

Стало відомо, як працюватиме громадський транспорт в українській столиці через екстрені відключення світла після ударів окупантів по об'єктах критичної інфраструктури. Про це стало відомо з повідомлень, які публікує місцева влада.

У зв'язку з екстреними відключеннями електроенергії, тролейбуси у столиці вже замінено на автобуси. А метрополітен працюватиме без перебоїв. Тому кияни зможуть пересуватися містом без додаткових труднощів.

Нагадаємо, що в українській столиці кожен другий будинок може залишитись без електропостачання після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою енергетичної компанії ДПЕК.

Енергетики заявляють, що інфраструктура зазнала серйозних руйнувань, а тому різке погіршення ситуації з енергопостачанням — дефіцит світла може становити 30%.

У звичайному режимі споживання всіх абонентів столиці становить 1000-1200 мегават, а зараз - 600-800 МВт. За такої пропускної спроможності кожен другий будинок може залишитися без світла.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися