Екстрені відключення світла у Києві продовжуватимуться, - ДТЕК

«Укренерго» продовжує запроваджувати екстрені відключення світла у Києві

З 8:25 28 жовтня за розпорядженням НЕК Укренерго в Києві продовжуються екстрені відключення світла. Через значні пошкодження та дисбаланс в енергосистемі можливі застосування більш тривалих відключень електропостачання. Про це повідомляє ДТЕК Київські електромережі.

"Ситуація в енергосистемі напружена. Просимо всіх клієнтів підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті. Для цього споживати електроенергію помірно — вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів", - йдеться у повідомленні.

З'явився спрощений графік відключень світла у Києві (ПОСИЛАННЯ). ДТЕК "Київські електромережі" публікує спрощений графік відключень електроенергії.

"Щоб дізнатися, коли вдома може бути відсутнє електропостачання, вкажіть назву вулиці та номер будинку та дізнайтесь вашу групу та час можливої відсутності світла в разі запроваджень стабілізаційних відключень. Якщо за вашою адресою час не визначається – з високою вірогідністю відключення у вашому будинку не буде відбуватися", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися