Ремонт на Дніпровській набережній: як працює громадський транспорт (схема)

Рух громадського транспорту по Дніпровській набережній змінять на добу

Дорожні роботи на ділянці Дніпровської набережної в Києві привели до зміни маршрутів руху громадського транспорту. Про це жителів столиці попередила прес-служба КП "Київпастранс".

З 6:00 13 жовтня змінені маршрути автобусів №№ 49, 95 і 108. Заплановано, що за зміненими маршрутами вони курсуватимуть до 6:00 завтрашнього дня, 14 жовтня.

Рух автобусів буде організовано:

- маршрут № 49 в напрямку руху до залізничної станції "Лівий берег" від ст. м. "Лівобережна" до Русанівської набережної за діючим маршрутом, далі - вул. Ентузіастів - вул. Сверстюка - вул. Березняківська - залізнична станція "Лівий берег";

-Маршрут № 95 в напрямку руху до залізничної станції "Лівий берег" від ст.м. "Лівобережна" до Русанівської набережної за діючим маршрутом, далі - вул. Ентузіастів - вул. Сверстюка - вул. Березняківська - вул. Тичини - Дніпровська набережна - вул. Березняківська - залізнична станція "Лівий берег";

-Маршрут № 108 в напрямку руху до залізничної станції "Лівий берег" від ст.м. "Лівобережна" до Русанівської набережної за діючим маршрутом, далі - вул. Ентузіастів - вул. Сверстюка - вул. Березняківська - вул. Тичини - вул. Шумського, далі за діючим маршрутом.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві з'являються нові маршрути громадського транспорту. Ми недавно інформували читачів про маршрут 79, який з'єднає станцію "Лісова" з вулицею Бальзака. Тепер же новий автобусний маршрут пройде від Троєщини до Позняків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися