Відключення світла у Києві: в Укренерго розповіли, як довго економити електроенергію

У національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли, як довго потрібно буде економити споживання електроенергії мешканцям української столиці та інших міст

У національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли, як довго потрібно буде економити споживання електроенергії мешканцям української столиці та інших міст. Про це стало відомо із коментаря голови правління компанії Володимира Кудрицького.

За його словами, економить світло варто протягом усього опалювального сезону, оскільки російські окупанти завдали серйозної шкоди критичній інфраструктурі.

Він зазначив, що необхідно споживати менше енергії, щоб енергетики змогли швидше відновити систему та мережі.

Кудрицький заявив, що для економії достатньо не включати світло в порожніх приміщеннях, користуватися лише одним енергоємним приладом, і включати праску та пральну машину після 23:00.

Нагадаємо, що російські окупанти завдали сім ракетних ударів по одній і тій же електростанції на території Київської області. Про це стало відомо із коментаря, який дала радник міністра енергетики України Лана Зеркаль в ефірі національного телемарафону.

За її словами, під Києвом є підстанція, яка сім разів зазнала ударів супротивника. Вона зазначила, що ця електростанція живить українську столицю.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися