У Києві кардинально змінили проїзд у метро: що потрібно знати мешканцям

В українській столиці кардинально змінили проїзд у київському метрополітені

В українській столиці кардинально змінили проїзд у київському метрополітені – йдеться про збільшення інтервалу руху поїздів із 1 листопада. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що в піковий годинник інтервали між поїздами становитимуть 4-5 хвилин, а в міжпікові — 8-10 хвилин. У КМДА зазначили, що фахівці постійно моніторять пасажиропотік на станціях метро, а тому графіки та інтервали було відрегульовано.

Нагадаємо, що у комунальному підприємстві "Київський метрополітен" заявили, що встановлення великої кількості лавок на станціях підземки є небезпечним. Про це стало відомо з коментаря представника підземки, опублікованого виданням Вечірній Київ .

Раніше було опубліковано петицію з вимогою збільшити кількість лавок на станціях, однак у метро вважають, що велика кількість лавок перешкоджатиме породу пасажирів і заважатиме евакуації за надзвичайної ситуації — петиція набрала необхідну кількість голосів для розгляду.

У метро зазначили, що додаткові лави також суперечать вимогам правил пожежної безпеки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися