У Києві змінили режим роботи ВДНГ: у центрі розкрили подробиці

У Голосіївському районі української столиці змінили режим роботи Національного експоцентру (ВДНГ)

У Голосіївському районі української столиці змінили режим роботи Національного Експоцентру (ВДНГ) – територія комплексу переходить на економію електроенергії. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою ВДНГ.

Відомо, що через обстріл критичної інфраструктури на ВДНГ починають економити електроенергію.

Це стало можливим не тільки через суттєве зменшення діяльності, а й завдяки оптимізації використання електрики для зовнішнього освітлення комплексу. Замість десяти ліній вуличних ліхтарів введено в експлуатацію лише дві – для освітлення Центральної площі та Липової алеї комплексу використовуються виключно Led-технології. Час роботи ліхтарів на території Експоцентру скоротився до 22:00. Це дозволило комплексу у 6 разів знизити навантаження системи освітлення на енергосистему (сьогодні це 4,5 кВт за годину замість 25 кВт, як було раніше).

На території ВДНГ замінили близько сотні лічильників електричної енергії, які дозволяють в онлайн-режимі контролювати споживання електрики, оптимізувати його, унеможливлюють користування електроенергією контрагентами понад встановлені ліміти.

Разом із суттєвим скороченням основної діяльності експоцентру такий комплекс заходів дозволив за останні два тижні ВДНГ та його партнерам-резидентам зменшити споживання електричної енергії у 2.6 рази порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Локації всіх партнерів-резидентів комплексу переходять на інші види опалення: за допомогою дров, теплогенераторів та власних опалювальних котлів. До таких належать Оранжерея, школа Midgard, тропічна ферма "Планета метеликів", РАГС №1 та інші. Якщо перехід на альтернативне опалення зробити неможливо – локації, тимчасово не працюватимуть .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися