Відключення світла у Києві: коли можуть стабілізувати графіки

У національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли, коли в українській столиці та інших містах можуть стабілізувати подачу електроенергії після ударів окупантів по критичній інфраструктурі.

У національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли, коли в українській столиці та інших містах можуть стабілізувати подачу електроенергії після ударів окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із коментаря голови правління компанії Володимира Кудрицького.

За його словами, якщо противник продовжить обстрілювати українську інфраструктуру в тих же масштабах, як це було останні кілька тижнів, то відключення з планових перетворяться на аварійні і світла може не бути довше, ніж чотири години на добу.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів про те, як західні союзники допомагають країні відновлювати енергетичну систему після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі.

За його словами, партнери допомагають Україні відновлювати енергосистему, щоб мешканці мали світло, воду та опалення. Він зазначив, що вже 12 країн допомагають відновлювати інфраструктуру.

Йдеться про Ізраїль, Іспанію, Італію, Литву, Німеччину, Північну Македонію, Польщу, Південну Корею, Словаччину, Словенію, Фінляндію та Францію. Україна отримала 954 одиниці різного енергетичного обладнання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися