Оприлюднено графік відключення світла на Київщині (ФОТО)

Де та коли вимикатимуть електропостачання

На Київщині сьогодні, 2 листопада, державна компанія НЕК "Укренерго" застосовує стабілізаційні відключення електроенергії. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію ДТЕК Київські регіональні електромережі.

У Київській області з шостої ранку по регіону почалися планові стабілізаційні вимкнення. Мешканців закликали бути готовими до відсутності електрики. В ДТЕК Київські регіональні електромережі оприлюднили графік відключень світла в громадах регіону.

"16 тисяч осель на Київщині станом на ранок залишаються без електропостачання. Енергетики вже третю добу працюють у режимі нон-стоп. За повідомленням голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, сьогодні планують закінчити всі відновлювальні роботи та подати електрику всім абонентам", — прокоментував відключення світла Броварський міський голова Ігор Сапожко.

Мер Броварів також попередив, що через стабілізаційні відключення електрики можуть бути перебої в роботі мобільного зв’язку.

"Розумію ваше обурення щодо неможливості планування робочого графіку чи інших незручностей, однак, ми всі в рівних умовах – в умовах воєнного стану. І від свідомості та витримки кожного залежить остаточний результат – наша перемога", — додав мер Броварів.

Нагадаємо, внаслідок ракетного обстрілу через пошкодження енергетичного об‘єкту біля Києва, 80% споживачів столиці залишились без водопостачання. Запастись водою можна зі столичних бюветів.

За даними компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі 31 жовтня через ракетний обстріл були пошкоджені енергооб’єкти, що живлять Бориспільську, Броварську, Переяславську, Вишгородську та Ірпінську громади. 

Дивіться також відео, як збивають російські ракети на Київщині.

Читайте также