Відключення світла у Києві: стало відомо, як працюватиме Укрпошта

Стало відомо, як працюватиме Укрпошта в українській столиці та інших містах під час відключень світла через удари по критичній інфраструктурі

Стало відомо, як працюватиме Укрпошта в українській столиці та інших містах під час відключень світла через удари по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із коментаря, який дав генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

За його словами, в Укрпошті продовжують працювати з посилками, приймати платежі за комунальні послуги та виплачувати грошові перекази. Єдине обмеження без електрики — виплати переказів обмежуються п'ятьма тисячами гривень.

Він зазначив, що компанія не планує припиняти своєї діяльності через відключення електроенергії в країні. Для цього в підприємстві було розроблено всі процедури. 

"Передусім, хотів би заспокоїти і пенсіонерів, і всіх людей, які отримують соціальну допомогу — ми вміємо працювати на папірцях, ми отримуємо паперові відомості від Пенсійного фонду, тобто ми маємо можливість виплачувати за будь-яких умов", — сказав він.

Нагадаємо, що через масовані удари російських окупантів по об'єктах критичної інфраструктури в українській столиці неможливо скласти точні графіки відключення електроенергії. Про це стало відомо із коментаря, який дав виконавчий директор компанії ДТЕК Дмитро Сахарчук.

За його словами, деякі будинки в Києві можуть сидіти без світла цілий день, тривалість відключень залежить від відсутності нових обстрілів та швидкості відновлення інфраструктури.

Він зазначив, що зараз неможливо передбачити графіки відключення світла, як це було до великої війни — якщо будуть значні пошкодження, то відключення можуть тривати понад шість годин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися