У Києві очікується серйозне похолодання та сильний вітер: прогноз

В українській столиці 4 листопада очікується серйозне похолодання та пориви сильного вітру — синоптики дали прогноз погоди на сьогодні

В українській столиці 4 листопада очікується серйозне похолодання та пориви сильного вітру – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

Відомо, що на Київщині прогнозується хмарна погода з проясненнями без істотних опадів. Очікуються пориви північно-західного вітру зі швидкістю 5-10 метрів за секунду.

Температура повітря в нічний час доби коливатиметься від 2-7 градусів вище за нуль, вдень стовпчик термометра підніметься до 6-11 градусів. У Києві температура вночі вагатиметься від 5-7 градусів, вдень — від 9 до 11 градусів.

Нагадаємо, що в Українському гідрометцентрі розповіли, якою буде зима в українській столиці — середня температура повітря підніметься вище звичної норми. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Укргідрометцентру.

Відомо, що середня температура з грудня по лютого буде на 1-2 градуси вищою за норму, яка фіксувалася в період з 1991 по 2020 роки. Зазначається, що ймовірність тривалих холодів із мінімальною температурою 25-30 градусів морозу є дуже низькою. Можливі короткочасні суттєві похолодання тривалістю 1-5 діб, коли температура коливатиметься від 15 до 26 градусів нижче за нуль.

Синоптики наголосили, що перенесення опалювального сезону на пізніші терміни є обґрунтованим та підтверджується метеорологічними розрахунками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися