У метро Києва почали частково вимикати світло: що потрібно знати пасажирам

У київському метрополітені почалися часткові відключення електроенергії через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі

У київському метрополітені почалися часткові відключення електроенергії через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі — причиною стала необхідність економії. Про це стало відомо із коментаря, який дав заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Віталій Осьмак.

За його словами, окрім економії електроенергії у підземці також було зменшено інтервал руху поїздів, проте метро працюватиме навіть в умовах віялових відключень світла у Києві.

Нагадаємо, що через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі відключення світла на території Київської області можуть тривати до двох тижнів — це найгірший сценарій розвитку подій, які розглядають влада. Про це повідомив голова Київської ОВ Олексій Кулеба в інтерв'ю Hromadske.

За його словами, все залежатиме від того, яких ушкоджень буде завдано інфраструктурі. Він зазначив, що якщо будуть настільки серйозні пошкодження, які вимагатимуть відновлення протягом двох тижнів, то доведеться протриматися два тижні.

"Якщо будуть інші пошкодження, то процес ремонту може зайняти більше часу або навпаки менше. На жаль, у нас такий ворог, що важко передбачити умови поразки. Тобто реальна загроза, що ми на строк до двох тижнів можемо опинитися без світла. І ми вже готуємося до цього", - сказав Кулеба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Serhii

5 листопада 2022, 22:34

Дмитро , какая может быть вообще экономия? Что они "экономят". Как вообще можно такое творить, когда население страны, в частности потребителей этой же энергии сократилось считай на треть. Экономия и так колоссальная. С нашим количеством всех блоков на АЭС, добавить каскад ГЭС и ГАЭС по Днепру, а с учетом все ещё работающих ТЭСов по всей стране, тут не то что экономить, тут наоборот нужно чем больше потреблять, блять. Вас наепывают как детей малых, а вы ещё им в ноги кланяетесь и рейтинги вашего к 5им доверия зашкаливаете. Парадокс. Вас с 2013 года сообща, в преступном сговоре двух (а может и больше) верхушек власти разводят на патриотизме и ненависти к ближайшему соседу, умудряясь при этом еще и выборы единогласно выигрывать уже как два срока подряд. Петро зассал продолжать воевать, а нынешнему вовке-глашатаю вообще как то пофиг, играет себе самую главную приглавеную роль в жизни и делает это неплохо. А он человек творческий, да ещё и с юморцой) то ли ещё будет, ой, ой, ёй

Serhii

5 листопада 2022, 22:12

Произвол ментовской власти ради оправдания военного положения по всей стране, а не только там где ведутся какие-никакие, но боевые действия. Видимо выгодна им война, да не только им, всем она выгодна кроме народов...которые по причине чужих амбиций и алчности по сути вынуждены страдать, сидеть без света, боясь жужжания каждого проезжающего мимо по неосвещенным улицам машин, особенно мотоциклов.

Дмитро

5 листопада 2022, 07:48

Маячня сивої кобили.Все що стосується київського метрополітену в плані єкономії єлектроєнергії на сьогоднішній день то це тільки виключно зменшення одночасної кількості потягів на лінії.

Андрей

4 листопада 2022, 18:44

Ахинея.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися