Кличко розповів, скільки киян залишились без світла

Кількість вимкнень абонентів в столиці значно зросла

У Києві через перенавантаження центрального вузла енергосистеми України тривають стабілізаційні вимкнення світла. Про ситуацію розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами мера столиці, вимкнення електропостачання триватимуть.

"На сьогоднішній ранок без електропостачання 450 тисяч споживачів, тобто помешкань киян. Це в повтори рази більше, ніж в попередні дні. Стабілізаційні вимкнення відбуваються через перенавантаженням центрального вузла енергосистеми країни", — заявив Кличко.

Київський міський голова звернувся до всіх мешканців столиці та закликав максимально економити електроенергію, бо ситуація в Києві залишається складною.

В Національній енергетичній компанії "Укренерго" попередили, що сьогодні, 4 листопада, у Києві та Київській області погодинні вимкнення електроенергії триватимуть з 07:00 до 22:00. Вимкнення пов'язані з пошкодженнями від ракетних ударів російських окупантів об’єктів критичної інфраструктури. Графіки погодинних відключень у Києві та області передбачають щоденні обмеження для груп споживачів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися