У Києві випала рекордна кількість опадів

3 листопада у столиці було зафіксовано рекордну кількість опадів

У Києві 3 листопада випала рекордна кількість опадів з 1995 року. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського.

"За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського 3 листопада у столиці було зафіксовано рекордну кількість опадів – 17 мм, що на 1,3 мм більше, ніж попередній рекорд 1995 року, коли випало 15,7 мм опадів", - йдеться у повідомленні.

Жовтень у Києві був одним із найтепліших за понад сто років: погодні підсумки. Середньомісячна температура повітря жовтня у Києві склала +10,6°С, що вище за кліматичну норму на 2,0°С. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського. Це забезпечило цьому жовтню 13 позицію у рейтингу найтепліших з 1881 року, передають "Коментарі".

Частина систем моніторингу повітря в Києві перестала працювати: причина. Міська система моніторингу повітря працює в обмеженому режимі, пишуть "Коментарі". За інформацією з працюючих пунктів моніторингу, які знаходяться на лівому березі, станом на 9:00 2 листопада рівень забрудненості атмосферного повітря у Києві знаходиться в межах середнього та високого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися