На Київщині відкрили ще два модульних містечка (ФОТО)

Де люди отримали тимчасове житло замість зруйнованого

У Київській області відкрили ще два модульні містечка для тимчасового проживання людей, які втратили житло під час бойових дій. Про це розповіли у Київської обласної військової адміністрації, передають "Коментарі".

Модульні містечка для тимчасового проживання людей відкрили в селі Кухарі та селищі Іванків. Голова Київської обласної військової адміністрації повідомив, що завершили роботи з облаштування однієї модульної секції в Іванкові та двох модульних секцій у Кухарях. Містечка розраховані на проживання 88 та 176 людей відповідно. У кожній секції, за його словами, є 22 кімнати для проживання, їдальні та санвузли. До будиночків підключені всі комунікації та є обігрів.

Нагадаємо, у Київській області днями відкрили модульне містечко у Василькові для людей, які втратили житло під час бойових дій та повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Гостомелі вирішили перенести модульні будиночки з військового містечка "в безпечне місце". Для нового спорудження тимчасового житла обрали територію по вулиці Мирна за будинком №15. Локація розташована неподалік Бучанського центрального парку. В Гостомельській військовій адміністрації вважають цю земельну ділянку комунальної власності найбільш придатною для зведення модульного містечка. Тут є всі необхідні комунікації, що дозволить значно скоротити час на монтажі.

Читайте також, як у Броварах облаштовують тимчасове житло для переселенців у модульному містечку.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6712


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися