Відключення світла у Києві: у Зеленського пояснили ситуацію з інфраструктурою

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко розповів про ситуацію з критичною інфраструктурою української столиці та інших міст після ракетних ударів російських окупантів

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко розповів про ситуацію із критичною інфраструктурою української столиці та інших міст після ракетних ударів російських окупантів. Про це стало відомо з його повідомлення, яке він опублікував у соціальних мережах.

За його словами, сьогодні ситуація із забезпеченням електроенергією споживачів у столиці важка.

"Мабуть, кожен киянин відчуває це зараз на собі. Але, що головне, тимчасові відключення допомагають енергетикам стабілізувати енергосистему. Не допустити масового відключення. Головне, що тимчасові відключення, що тривають зараз, - контрольовані", - заявив чиновник.

Нагадаємо, що через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі відключення світла на території Київської області можуть тривати до двох тижнів — це найгірший сценарій розвитку подій, які розглядають влада. Про це повідомив голова Київської ОВ Олексій Кулеба в інтерв'ю Hromadske.

За його словами, все залежатиме від того, які ушкодження буде завдано інфраструктурі. Він зазначив, що якщо будуть настільки серйозні пошкодження, які вимагатимуть відновлення протягом двох тижнів, то доведеться протриматися два тижні.

"Якщо будуть інші пошкодження, то процес ремонту може зайняти більше часу або навпаки менше. На жаль, у нас такий ворог, що важко передбачити умови поразки. Тобто реальна загроза, що ми на строк до двох тижнів можемо опинитися без світла. І ми вже готуємося до цього", - сказав Кулеба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ЯН

7 листопада 2022, 13:33

І шо далі

Василий

7 листопада 2022, 12:32

Зеленский доцарував..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися