У Yasno пояснили, чому у новобудовах Києва не відключають світло

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno пояснили, чому у деяких новобудовах української столиці не відключають електроенергію

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno пояснили, чому у деяких новобудовах української столиці не відключають електроенергію. Про це стало відомо із заяви генерального директора компанії Сергія Коваленка.

За його словами, кияни скаржаться, що не можуть знайти деякі адреси новобудов у графіку, світло відключають хаотично та надовго. Це тому, що за документами ці будинки й досі будмайданчики. Для будмайданчиків графік відключень жорсткіший, тому що вони є промоб'єктами.

Він зазначив, що коли девелопери починають будувати будинок, вони підключають його до електромережі як будмайданчик. Після завершення будівництва його мають підключити до постійної схеми живлення. Власники квартир мають укласти договори з оператором системи розподілу, і лише після цього – із YASNO. Але деякі компанії нехтують цим кроком.

Нагадаємо, що у київському метрополітені почалися часткові відключення електроенергії через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі — причиною стала необхідність економії. Про це стало відомо із коментаря, який дав заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Віталій Осьмак.

За його словами, окрім економії електроенергії у підземці також було зменшено інтервал руху поїздів, проте метро працюватиме навіть в умовах віялових відключень світла у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Любов .

9 листопада 2022, 03:51

А по вул. Генерала Жмаченка 4,світло виключають,два ,а то і три рази на день,по 4 години, тобто світла немає майже цілий день,мало того, що світла немає, так і ще і опалення не має,гаряча вода,не завжди гаряча,що це за графік такий???

Lexx

8 листопада 2022, 22:20

Я один тут не вижу логики? График более жесткий, люди жалуются на хаотичные отключения, но свет не отключают?? Это просто кликбэйт или как это понимать?

Lexx

8 листопада 2022, 22:19

Я один тут не вижу логики?

Даня

8 листопада 2022, 15:18

Вот это лайфхак

Влад

7 листопада 2022, 22:48

Бред, заглавие не отвечает содержанию статьи, но отвечает реалиям, в новостроцках действительно свет не отключают, только бездарный журналист так и не дал ответ на этот вопрос в силу своей крайней некомпетентности.

Людмила

7 листопада 2022, 22:17

Автор, Вы в своем уме. Перечитайте бредовую статью, которую Вы написали. Статья называется : Почему НЕ ОТКЛЮЧАЮТ..... А о чем написали Вы??? Как можно таким горе-журналистам печататься...? Из-за таких как Вы распространяются слухи и дезинформация, и безграмотно поданная информация... Идиотизм...А потом паника у людей из-за таких ...

Мила

7 листопада 2022, 19:30

Дом по ул.Старосельской 26 не новый, обычная 9-этажка, но свет там не отключают. Кто обьяснит?

Пётр

7 листопада 2022, 17:18

олкг, Всё правильно, даже если подключено к нормальным линиям, то многие дома подключены к разным линиям, в трансформаторной установлено несколько трансформаторов и у них некоторые квартиры подключены к одной линии, а другие к другой. Посмотри Микільсько-Слобідська вулиця 6/б.

олкг

7 листопада 2022, 11:44

для кого пишут этот бред

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися