Потяги Київ-Кишинів відновили рух після 24-річної перерви

На маршруті зараз курсує "Потяг до Перемоги"

Україна та Молдова відновили рух пасажирських поїздів за маршрутом Київ-Кишинів після 24-річної перерви. Про це повідомляє "Європейська правда".

Відомо, що поїзд № 351/352 курсуватиме через день із відправленням зі станції Київ-Пасажирський.

У поїзді сім вагонів, п'ять з яких – купейних та два – плацкартні. Час у дорозі в один бік близько 13 години.

Поїзд робитиме зупинку на станції Унгени з можливістю зробити пересадку до станції Яси в Румунії, де розташований міжнародний аеропорт.

На маршруті зараз курсує "Потяг до Перемоги", кожен із семи вагонів якого присвячено тимчасово окупованій території України.

На станції метро у Києві проведуть ремонт: як працюватиме станція. На станції метро "Дружби народів" спеціалісти КП "Київський метрополітен" встановлять нові турнікети. Роботи продовжуватимуться з 8 по 22 листопада. Про це повідомляє КМДА. Нове обладнання встановлено вже на 13-ти станціях столичної підземки. Цей вид турнікетів приймає усі електронні засоби оплати проїзду.

Нові тарифи на паркування у Києві: скільки доведеться платити. З 7 листопада у Києві встановлено нові тарифи на паркування на платних майданчиках КП "Київтранспарксервіс". Про це повідомив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Володимир Прокопів, передають "Коментарі".

"Знайти паркування та дізнатися вартість зупинки на ньому можна у міському додатку "Київ Цифровий" у розділі "Погодинне паркування". Можливість придбати місячні паркувальні абонементи на грудень 2022 року з'явиться у додатку наступного тижня", - зазначив Прокопів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися