Зеленський отримав "Оскар": у Києві Шон Пенн передав Президенту статуетку

Шон Пенн під час візиту до столиці передав Зеленському свій "Оскар"

Володимир Зеленський зустрівся у Києві з американським актором, кінорежисером, сценаристом і продюсером Шоном Пенном. Митець привіз свою статуетку "Оскар" і передав її Президентові. Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента України.

Володимир Зеленський подякував Шону Пенну за підтримку України з початку повномасштабної війни. Глава держави нагородив актора орденом "За заслуги" ІІІ ступеня за значні особисті заслуги у зміцненні міждержавної співпраці, підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, вагомий внесок у популяризацію Української держави у світі.

Шон Пенн привіз до столиці свою статуетку "Оскар" і передав її Президентові як символ віри в перемогу України. Відзнака перебуватиме в Україні до закінчення війни.

Володимир Зеленський і Шон Пенн відвідали Алею сміливості на площі Конституції у Києві. На цій Алеї поруч з іменами світових лідерів, які допомогли Україні під час війни, є й іменна табличка Шона Пенна.

Американський митець розповів, що продовжує роботу над своїм фільмом про Україну.

Президент Німеччини Штайнмаєр прибув до Києва: обіцяє допомогу, зокрема військову. Про це повідомляють "Коментарі".

"Моє послання українцям таке: ми не тільки стоїмо з вами. Але ми продовжуватимемо підтримувати Україну – економічно, політично та у військовому відношенні", – заявив він.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


педалік

9 листопада 2022, 08:45

клоунада і тільки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися