У Києві розгорнули пункти обігріву: що там є (ФОТО)

Як виглядають та що там є на випадок надзвичайної ситуації

У кожному районі Києва пообіцяли на випадок надзвичайної ситуації розгорнути пункти обігріву. Один з таких пунктів відвідав новий керівник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко, передають "Коментарі".

Голова КМВА Сергій Попко побував у Дарницькому районі столиці.

За даними Київської міської військової адміністрації, пункти обігріву у столиці будуть укомплектовані тепловими гарматами, дизельними генераторами, буржуйками, шанцевим інструментом, ліхтарями, дровами, біотуалетами, теплим одягом, є питна вода та запаси продуктів, а також засобів гігієни.

"Тут можна буде зігрітися, відпочити, випити чаю/каву, перекусити, взяти теплий одяг, підзарядити телефони. У кожному районі облаштують близько 100 таких точок", — заявили в Київській міській військовій адміністрації.

У відомстві оприлюднили фото з перевірки, як виглядає такий пункт у Дарницькому районі Києва.


Дарницька районна державна адміністрація також відзвітувала про облаштування пунктів обігріву на випадок надзвичайної ситуації. В тому пункті, де побував Попко, звітують, що в себе укриття, місця для прийому їжі, відпочинку та сну, кімната матері та дитини, а також медпункт.

"Через ракетні атаки агресора на об’єкти критичної інфраструктури, розглядаються різні сценарії розвитку подій. Отже, до всіх варіантів ми маємо бути готовими!" — наголосили в Дарницькій РДА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися