У Києві масово відключили гарячу воду та опалення: список адрес

В Оболонському районі української столиці сталося масштабне відключення опалення та гарячої води – причиною стала аварія

В Оболонському районі української столиці трапилося масштабне відключення опалення та гарячої води – причиною стала аварія. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Оболонської районної державної адміністрації.

Через аварію понад 20 будинків залишилися без опалення та гарячого водопостачання. Причиною аварії стали насоси, які не витримали перенапруг від відключення електроенергії. Проблеми з опаленням та гарячим водопостачанням можуть бути за такими адресами:

- просп.Івасюка - д.№№ 14, 14б, 16б, 16в, 16г, 18б, 20, 20а, 25, 27а, 39.

- вул. Л.Лук'яненко (Тимошенко) – будинок. №18

- просп.Оболонський - д.№№ 14а, 14б, 14в, 16е, 18а, 18б, 18г, 38а

- вул. Героїв Дніпра - д.№№ 40б, 42а

Аварійні служби вже працюють над усуненням проблеми.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії ДТЕК розповіли, коли в українській столиці можуть закінчитися віялові відключення світла після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. За його словами, українці через російські обстріли вже кілька тижнів змушені на якийсь час залишатися без світла. Водночас, ситуація може налагодитися вже скоро.

Він зазначив, що ця ситуація продовжуватиметься доти, доки не відремонтують лінії та інші інфраструктури, для того, щоб передати електроенергію до Києва з інших регіонів України.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатоль

9 листопада 2022, 19:58

вже 2 місяця, як черговий, четвертий раз в 2022 році відключена вода в будинку 28, просп.Ивасюка. Оприлюдніть повний список будинків де нема гарячої води на Оболоні!

Василий

9 листопада 2022, 19:26

тому що не ВТІК!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися